Малките тайни на кралица Елизабет

29-03-2016

Противно на всякакъв етикет, кралица Елизабет II си има прякор. Оказва се, че двегодишният принц Джордж нарича своята прабаба „Ган-Ган“. Това разкри херцогинята на Кеймбридж Катрин в откровено интервю, заснето за документален филм, посветен на 90-годишния юбилей на кралицата.

Катрин даде откровено интервю за двучасовото шоу, което ще се излъчи по телевизия „ITV“. Освен нея още девет други членове на кралското семейство се включват във филма, за да направят може би най-пълния и откровен портрет на кралицата-майка, която на 21-ви април ще навърши деветдесет години.

Снахата във фамилията описа Елизабет II прекрасна прабаба на принц Джордж и принцеса Шарлот. Тя винаги оставяла малки подаръци в стаята им, когато й гостуват и била истински развълнувана, когато се разбрало, че Катрин ще има момиче. Кралицата била един от първите посетители, които зърнали бебето.

Една от най-любопитните случки, които Катрин сподели е свързана с първата й Коледа в компанията на Кралицата. „Спомням си отиването в Сандрингам за първи път на Коледа. Бях притеснена какво да поднеса на кралицата като коледен подарък. Мислех си: „Боже мой, какво да й дам?“, разказва пред камерата 34-годишна херцогиня. Тя решила да приготви специална лютеница с тиквички –рецепта, която знаела от своята баба.

Съпругата на принц Уилям била много приятно изненадана, когато на следващия ден видяла своето бурканче на кралската трапеза. Тя оценила този жест като грижа всички да се чувстват добре.

Кралицата е най-щастлива и най-естествена, когато е в имението Балморал, описано от принцеса Южени като „най-красивото място на Земята“.

„Мисля, че тя наистина обича планини, разходки, пикници, кучета, много кучета, винаги…има кучета, и хора, които се стичат през цялото време,“ каза по-малката дъщеря на херцога на Йорк. Балморал е прекрасно място за цялото семейство и място за отдих за баба й и дядо й, смята Южени.

Думите й бяха потвърдени и от херцога на Йорк, който издаде, че кралицата е в много близки приятелски отношения с местните жители и винаги е наясно какво се случва в общността.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net