Плеяда звезди на сватбата на Рупърт Мърдок и Джери Хол

05-03-2016

Актьорът Майкъл Кейн, композиторът Андрю Лойд Уебър и художничката Трейси Емин бяха сред известните гости на сватбата на Рупърт Мърдок и Джери Хол.

Сред поканените на църковния брак на 84-годишния медиен магнат и 59-годишния бивш модел бяха и драматургът Том Стопард, музикантът Боб Гелдоф и бившият член на The Rolling Stones Бил Уайман, предаде Асошиейтед прес.

Булката беше облечена в рокля на Vivienne Westwood. Службата беше в църквата „Сейнт Брайд' в Лондон, известна като Църквата на журналистите или Духовния дом на медиите, защото се намира на 'Флийт стрийт' до редакциите на няколко издания, сред които в. 'Таймс' и в. 'Сън', пише БТА.

Сред присъстващите бяха и повечето от 10-те деца на двойката. Мърдок има шест деца от три брака, а Хол има четири деца от дългогодишния си партньор - фронтмена на The Rolling Stones Мик Джагър.

Ден по-рано Рупърт Мърдок и Джери Хол сключиха брак на частна гражданска церемония в пищната лондонска резиденция 'Спенсър хаус', построена от предците на покойната принцеса Даяна.

За Мърдок това е четвърти брак, а за Хол - първи. През 1999 г. съд постанови, че тя и Мик Джагър не са имали законен брак.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net