Дженифър Гарнър проговори за изневярата на съпруга си

27-02-2016

Дженифър Гарнър наруши мълчанието около развода си с Бен Афлек. Пред списание “Vanity fair” тя призна, че съпругът й е любовта на живота й би повторила цялата им история пак, ако й се предостави тази възможност.

Гарнър, която е корица на мартенския брой на изданието, коментира и аферата на Афлек с бавачката на трите им деца. Ние бяхме разделени много преди да се чуе за бавачката, обясни актрисата и допълва, че за децата изчезването на бавачката не е било приятно изживяване.

Раздялата не се отразява по най-добрия начин и на 43-годишната актриса. „Отделях много време на семейството си, а сега трябва да се науча как да го използвам за себе си,“ обясни Дженифър, която вече живее отделно от съпруга си.

„Аз не се омъжих за филмова звезда; аз се омъжих за него (б.р. такъв, какъвто е)…Той е любовта на живота ми,“ казва съпругата на Афлек пред изданието.

„Той е най-впечатляващия мъж във всяка стая, най-харизматичния, най-щедрия. Той е просто един сложен човек. Както винаги съм казвала, „Когато слънце му грее над вас, вие винаги го усещате. Но, когато слънцето грее другаде, е студено. Той може да хвърли доста сянка,“ изповядва се актрисата след раздялата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net