Синди Крауфорд се пошегувала, че се пенсионира

02-02-2016


Манекенката Синди Крауфорд, която намекна, че слиза от модния подиум, опроверга спекулациите, които сама разпали.

Тя заяви, че само се е пошегувала на тази тема. Плановете й за пенсиониране са се превърнали в шега за семейството й, каза Синди. Тя публикува опровержение в социалната мрежа.

„Всяка година казвам на децата си, че ще се пенсионирам. Това стана шега в нашето семейство. И все пак всяка година изскачат предложения, на които не мога да устоя”, написа Крауфорд.

„Макар да е вярно, че с нетърпение чакам момента, когато ще се фокусирам само върху семейството и приятелите ми, не искам да вземам окончателни решения точно сега”, заяви тя. „Обичам това, че съм част от модната индустрия през последните 30 години и ако това време ме е научило на нещо, то това е: „Никога не казвай никога”, добави манекенката.

Крауфорд се превърна в един от най-големите супермодели в света през 80-те и 90-те години, като дефилира на подиумите на световни марки като „Шанел” и „Валентино”. Тя все още е търсена и заедно с колежките й ветерани Клаудия Шифър и Наоми Кембъл станаха лица на пролетно-лятната кампания на Балмейн за 2016 г.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net