Мадона: Шон Пен никога не ме е удрял

18-12-2015

Мадона защити бившият си съпруг Шон Пен от обвиненията, че я е малтретирал по време на брака им.

„Докато бяхме женени, с Шон често се карахме, но той нито един път не ме е докоснал с пръст и никога не ме е унижавал морално“, е заявила изпълнителката под клетва пред съда. Показания й са по делото за клевета, което Шон Пен води срещу режисьора Лий Даниълс, информират американските медии.

Лий Даниълс сравнил Шон Пен с актьора Терънс Хауърд, нееднократно обвиняван в домашно насилие. „Това бедно момче (Терънс) не върши нищо по-различно от Марлон Брандо или Шон Пен и внезапно всички го изкарват някакъв демон“, каза Лий Даниълс.

Според иска, заведен в съд в Манхатън, изявленията на Даниълс уронват репутацията на Шон Пен като професионалист и човек. Пен е двукратен носител на „Оскар“ и е известен с хуманитарната си дейност. Искът на Пен е за 10 милиона долара.

Мадона сключва брак с Шон Пен през 1985 година. Двамата се развеждат през 1989 г. През 2000 г. Мадона се омъжва за британския кинорежисьор Гай Ричи, но и този брак се разпада през 2008 г.

През 1996 г. Шон Пен сключва брак с Робин Райт. Двамата слагат край на брака си през 2010 г. През последната година и половина той се срещаше с актрисата Чарлийз Терон.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net