Чарли Шийн призна: Серопозитивен съм

17-11-2015

Актьорът Чарли Шийн призна, че е серопозитивен. Разкритията около здравословното му състояние той направи в ефира на NBC след седмици на медийни спекулации по този въпрос. „Тук съм, за да потвърдя, че съм ХИВ позитивен”, каза актьорът.

Трябва да се сложи край на тази безмилостна атака, призна Шийн. Той заяви, че диагнозата му е поставена преди четири години и разбрал, че с него се случва нещо сериозно когато непоносимото главоболие и обилното потене в леглото станали ежедневие.

До този момент Шийн не веднъж е бил изнудван от свои близки, които искали пари, за да запазят тайната му. Това бил другият тежък удар, който се наложило да понесе. „Аз им имах доверие, те бяха най-близките ми и си мислех, че моето разкритие би било от полза. Но това доверие се обърна срещу мен“, каза Шийн. Платил съм достатъчно милиони, за да запазя тайната си, обясни 50-годишния актьор

В интервюто се включи и лекуващият го лекар, който обясни, че Чарли няма СПИН. „СПИН е състояние, когато вирусът ХИВ значително е увредил имунната система и сте податливи на редки, тежки ракови заболявания и инфекции. Чарли няма такъв. Той е здрав... Той няма СПИН,“ каза докторът.

Шийн е започнал лечение със силни антивирусни лекарства веднага. Те потискат вируса до точката, в която пациентът е напълно здрав, обясни медицинското лице.

„По-голямата ми грижа с Чарли като пациент е злоупотребата му с наркотичните вещества и депресията от болестта. Toва ме притеснява повече от това, което вирусът на ХИВ може да се направи по отношение на здравето му и съкращаване на живота му,“ завърши докторът.

Чарли Шийн определи като „невъзможна“ вероятността да е предал вируса на някоя от своите сексуални партньорки и обясни, че се е отнася много отговорно към болестта си.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net