Известните хора скърбят с Франция

14-11-2015

Популярните хора от всички сфери на обществения живот изразиха своята скръб и ужас след кървавата трагедия, разиграла се в Париж.

Своето отношение изразиха актьорът Арнолд Шварценегер, актрисата Ева Лонгория, сенаторът Барни Сандърс, журналистката Мария Шрайвър, писателят Стивън Кинг, кандидатите за президент Джеб Буш и Доналд Тръмп, както и много други, предаде БГНЕС.

„Сърцето ми се къса, когато мисля за събитията във Франция. Скърбя и се моля за жертвите, техните семейства и всички граждани на Франция – страната на свободата, равенството и братството“, написа в социалните медии Арнолд Шварценегер.

„Току що кацнах и събитията в Париж разбиват сърцето ми. Моля се заедно с теб Париж“, заяви Ева Лонгория.

Барни Сандърс също сподели скръбта на парижа: „Ужасен съм от терористичните атентати във Франция. Всичките ми мисли са с жертвите и близките. Изразявам своята солидарност с народа на Франция“.

Писателят Стивън Кинг изрази подкрепата си с думите: „Току-що научих какво се е случило в Париж. В сравнение с това всичко останало бледнее. Нека Бог помогне на всички, които са заплашени от тези въоръжени психопати“.

U2 отмениха планирания си за 14 ноември концерт във френската столица. „Гледахме невярващи какво се случва в Париж и бяхме в шок. Молим се и се надяваме всички наши почитатели в Париж да са в безопасност,“ написа ирландската банда в своя сайт.

128 са жертвите на кървавите терористични атаки в Париж, това съобщиха официално от Елисейския дворец. Над 200 са ранените след атаките, 80 от тях са в критично състояние. 8 от атентаторите са мъртви - 7 са се самовзривили, а един е убит.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net