Миленита чака бебе номер три

07-10-2015

Певицата и актриса Миленита очаква дете от приятеля си Мариян Захариев, фризьорът станал известен с участието си в Big Brother 2.

Певицата е развълнувана и щастлива от тази промяна в живота й. Въпреки че сама разкри новината, тя е само в третия месец на бременността си.

„Още съм в третия месец. По това време не се говори много за тези неща, но аз сама споменах, че съм бременна на последния си концерт, защото не можех да дишам в един момент. И за да не се чудят хората, го обявих”, разказа развълнувана Миленита пред в. „24 часа“.

Като всяка жена и тя е суеверна, докато е в началото на бременността си. „Така пазя и другите си деца“, казва певицата. Тя има дъщеря на 9 години и 7-годишен син от първия си брак.

Таткото на бебето е сравнително известен, тъй като преди години влезе в един от най-прочутите телевизионни любовни триъгълници. Той се казва Мариян Захариев и е фризьор, но тв аудиторията го познава като Мъро от Big Brother 2. Тогава хубавата Елена предпочете Мъро пред съпруга си Миро, като и тримата живееха в къщата на риалити шоуто. Накрая зрителите определиха изоставения мъж за победител.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net