What Do You Mean, Bieber?

11-09-2015

По всичко изглежда, че Джъстин Бийбър е поел по нов път. Кариерата му отново тръгва нагоре, и то с още по-голяма скорост.

След като представи новия си сингъл “What Do You Mean“ и се разплака на сцената на Видео наградите на MTV, той стана един от малкото изпълнители, чиято песен влиза директно под номер 1 в класацията на Billboard.

Постижението на Бийбър много сериозно – той е едва 23-тия постигнал това в 57-годишната история на най-престижния чарт; освен това той е най-младият творец, който е заемал първото място в списъка. Милионите му фенове одобриха и видеото, което разкрива една нова страна на уж познатия Джъстин.

Очакванията са и новият албум на Бийбър, който излезе на 13 ноември, да предизвика истински фурор. Той ще първи след тригодишна пауза, в която преден план излязоха криволиченията в личния живот на младия музикант.

В духа на промените 21-годишният изпълнител дебютира и с нов имидж. На живо в сутрешния блок на NBC Today Show, Бийбър разкри новата си прическа. Той изненада всички с платинено русата си коса. Публиката му отговори с одобрителни възгласи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net