Ще отнемат ли осиновената Захара от Анджелина?

22-08-2015


Властите разследват процедурата по осиновяване на Захара – етиопската дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит. Биологичната майка на 10-годишното момиченце се оказа жива, а осиновяването се е случило не по правилата, гръмнаха световните медии.

Преди 10 години Джоли заминава на хуманитарна мисия в Етиопия и открива там 6-месечната Захара - в много тежко здравословно състояние и на прага на смъртта. Близките на момичето твърдят, че 18-годишната му майка е била болна от СПИН и е починала. Актрисата се влюбва от пръв поглед в детето и прави и невъзможното да я осинови и да я отведе със себе си в Америка, където спасява живота й.

Тези дни обаче изплува Ментеуаб Дауит, която е биологичната майка на Захара, и предявява претенции към детето си. Малката също настоявала да заживее при истинската си майка.

Адвокати, занимаващи се с осиновявания, коментират, че разрешаването на този казус зависи от това дали Джоли е била наясно, че се замесва в нередовна процедура. Роднини на детето признали, че са прикрили истината, за да може Анджи да го вземе, тъй като Ментеуаб била изчезнала и нямало кой да се грижи за новороденото.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net