Холи се омъжи за Оливие

15-07-2013

Двойката, която очаква детето си през есента, си казали заветното 'Да' на малка церемония на 13-ти юли във Франция, пишат американските медии. Сватбата се състояла в провинция Бургундия в замъка The Chateau des Conde.

'Сватбата ми ще бъде много скромна', каза Холи Бери миналия месец пред InStyle в отговор на въпроса каква е идеалната сватба за нея.

'Не съм ходила на много сватби, но този уикенд бяхна една с 250 гости. Никак не ми хареса и никога няма да имам такава сватба. Дори не съм се опитвала да хвана букета', признава Бери.

Двамата са сгодени от миналата година, когато бившият на Кайли Миноуг предложи брак на носителката на Оскар с изключително скъп пръстен, който бе с инкрустирани изумруди и диаманти.

Това е трети брак за актрисата, която публично обяви, че повече няма да се омъжва след разводите си с баскетболиста Дайвид Джъстис, а после и певеца Ерик Бенет.

Връзката на Холи с модела Габриел Аубри, баща на 5-годишната й дъщеря, завърши с разгорещен съдебен спор за родителските права над Нала.

След раздялата си с Кайли Миноуг, Оливие Мартинес се запознава с Холи Бери на снимачната площадка през 2010 г.

Семейството вече е в очакване на своя син, който ще се роди през септември.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net