Булка за милиони долари

11-07-2015

По-малката от сестрите Хилтън - Ники се венча за наследника на фамилия Ротшилд - Джеймс на церемония в двореца Кенсингтън. Така две от най-заможните фамилии в света се сродиха.

31-годишната Ники Хилтън беше облечена в изумителна сватбена рокля „Валентино” на стойност 75 000 долара. Булката имаше дълъг шлейф, обточен с дантела и букет от бели рози.

Церемонията се състоя в оранжерията на Кенсингтънския дорец, построен през 1704 година. Съоръжението побира около 300 души. Приемите в кралската резиденция са позволени, като цените за наем стартират от 14 500 лири, съобщават световните медии.

Главната шаферка в големия ден беше Парис Хилтън. Тя беше облечена в небесносиня рокля със сребрист колан, както и останалите шаферки.

По това време херцозите на Кембридж няма да бъдат в Кенсингтън. Принц Уилям и съпругата му Катрин се оттеглиха в провинциалния си дом Анмър Хол, който е част от имението Сандрингам на кралица Елизабет Втора, скоро след раждането на второто им дете, принцеса Шарлот, в началото на май.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net