Григор е в дъното на враждата между Шарапова и Уилямс

09-07-2015

Мария Шарапова срещу Серина Уилямс – това е може би най-епичната вражда в света на женския тенис. Двете най-добри ракети в професионалния спорт се изправят една срещу друга на финала на Уимбълдън днес и това стана повод британският таблоид “Daily mail” да направи анализ на дългогодишното съперничество между двете.

Освен сблъсъците на корта, кралиците на тениса обаче имат допълнителна причина да не се харесват - Григор Димитров, който е преди да се сближи с рускинята е имал връзка със Серина.

33-годишната американка има тотално предимство на корта - тя е спечелила 17 от 19-те мача между двете до този момент, а в колекцията си има цели 20 титли от Големия шлем срещу 5 за Шарапова.

На този фон обаче, красивата рускиня обаче има други два коза на сметката си - тя споделя живота си с човека, който разби сърцето на нейната съперничка - Григор Димитров. Серина отстъпва и по още един показател на Маша, която е на върха на класациите по приходи. Причина за това е както външният вид на Шарапова, така и много силният й ПР екип.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net