Арестът на Жана Бергендорф бил заради битов скандал

08-07-2015

Продуцентската компания зад певицата Жана Бергендорф, която вчера беше отведена в Първо РПУ, заради битов скандал, излезе с официална позиция по случая.

Вчера, вследствие на отправени към Жана Бергендорф заплахи от неин познат на територията на жилището, в което тя живее понастоящем, певицата сама е потърсила съдействието на полицията - се твърди в становището на Вирджиния Рекърдс.

Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи, са поканени в Първо районно управление на МВР за снемане на показания и изясняване на ситуацията.

Срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии.

В момента Жана се чувства добре и се готви за участие в голям концерт в центъра на Бургас в четвъртък.

Припомняме, че Жана отведена в районното управление вчера. Обстоятелствата около ареста останаха неизяснени, освен че в дома на изпълнителката е имало скандал с мъж, който стигнал и до физическа саморазправа. Първоначално се твърдеше, че певицата се спречкала с бившия си съпруг и баща на детето й. Към днешна дата стана ясно, че това се отнася за друг мъж.

Според информациите, които излязоха вчера, в дома на червенокосата дама са открити забранени от закона вещества, и по-точно марихуана.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net