На Кейти Пери четенето й се вижда трудно

24-06-2013

Гласовитата красавица има сериозни пропуски в училище и четенето никак не й се отдава, призна самата тя пред американското издание на Vogue.

'Имам проблеми с четенето. Не съм посещавала хубави училища, защото родителите ми не вярваха в държавното образование. Те предпочитаха образованието ми да бъде повлияно от религията ни, затова ходех в християнски училища, където се залагаше на друг тип обучение', обясни изпълнителката.

Все пак Пери, която се установява заедно със семейството си в Калифорния, когато е на 10 години, не обвинява родителите си - пастори, че не е получила най-доброто образование.

Напротив, тя смята, че е получила ценна помощ в тази насока от майка си Мери Хъдсън, която според нея е чудесен учител.

'Майка ми е посещавала няколко училища в Кармел, а след това е учила в 'Бъркли' и из цяла Испания. Говори френски, и трябваше да бъде художник, но в момента е в министерството. Преди работеше и като репортер. Искаше да бъде като Барбара Уолтърс', издаде още брюнетката.

Припомняме, че Пери е родена в семейството на двама пастори в Санта Барбара, Калифорния. Още от млада тя заточва да развива певческите си заложби и да пее в църква от 9-годишна възраст. Остава в църковния хор до 17-годишна.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net