Тейлър Суифт - лудо влюбена в новото си гадже

03-04-2015

Калвин Харис и Тейлър Суифт са най-новата светска двойка. Певицата и диджеят се срещаха тайно в продължение на няколко седмици, но сега вече всичко е разкрито….

Двамата влюбени се появиха хванати за ръка на път за концерт на групата Haim. 25-годишната певица и 31-годишния британски диджей прекараха верта заедно в заведение в Западен Холивуд.

Близки до певицата разказват, че искрата между двамата пламнала от пръв поглед на церемонията на наградите BRIT 2015, която се проведе в края на февруари. Още тогава наблюдателни фенове забелязаха флирта им.

Само преди седмица влюбените бяха забелязани да се прегръщат и целуват на концерт на Кени Чесни в Нашвил, Тенеси. Очевидно младата певица държи да прекара повече време с Харис преди да се отдаде на работа и преди старта на турнето й.

Макар и доста млада Суифт беше обявена за най-влиятелната личност в поп музиката. През последната година тя може да се похвали със своите 55 милиона последователи в Twitter, най-продавания албум на 2014 г. - „1989”, и състояние, изчислено на 88 милиона долара. По всичко изглежда, че младата дама в момента се вълнува повече от сърдечните трепети. Нейни близки разкриват, че е лудо влюбена в новото си гадже.

Зад гърба си Тейлър е имала връзки с Хари Стайлс, Джон Майер и Тейлър Лаутнър, а Калвин с Рита Ора и Ели Голдинг.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net