Меган Фокс не желае да я приемат за празноглавка

31-03-2015

Меган Фокс е една от най-привлекателните актриси във Холивуд. Зад тази красива фасада обаче се крие много повече.

Не обръщайте внимание само на външния ми вид, призова актрисата. Пред списание Harper’s Bazaar Arabia, Фокс, която е и корица на априлския брой, сподели мъката си.

„Бих казала, че повечето хора ме считат за тъпа или поне за не много умна. Освен това ме мислят за нарцис и високомерна, че просто се опитвам да привличам внимание. Това ме разсмива, защото просто не отговаря на истината”, отбелязва 28-годишната изкусителка.

„Изобщо не съм празноглавката, за каквато ме смятат. Суетата на шоубизнеса дори ме отегчава. Например, хич не обичам да позирам с натруфени рокли на червения килим. Много актриси го правят - слагат рокля на еди-кой-си дизайнер и започват да се фръцкат пред фотографите. Но не и аз!”

Меган Фокс коментира и критиките, които й отправят по повод актьорската й игра. По време на първата й роля в „Трансформърс” от 2007 година дори не е не е имала и представа какво да прави пред камера, признава брюнетката.

Сега Фокс се е отдала на майчинството. Заедно със съпруга си Брайън Остин Грийн отглеждат двамата си очарователни синове – Ноа на 2 години и 13-месечния Бодхи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net