Роналдо с нова изгора

20-01-2015

Кристиано Роналдо потвърди официално раздялата с дългогодишната си приятелка Ирина Шейк. В същото време стана ясно, че звездата на Реал Мадрид вече се радва на любовта на испанската журналистка Лусия Вилалон

„След пет години връзката ми с Ирина Шейк приключи. Вярваме, че тази стъпка е най-добрата и за двама ни”, каза Роналдо в официално изявление за АП, цитирано от БГНЕС.

Кристияно прибегна към изявлението след като цели две седмици личният му живот занимава медиите по целия свят. Нещата обаче едва ли ще спрат дотук…

Изглежда, че носителят на Златната топка е започнал отношения с испанската журналистка Лусия Вилалон. Явно футболистът бързо се отърси от мъката по Ирина Шейк, заговориха испанските медии.

Предполагаемата нова приятелка на Роналдо работи и за телевизионния канал на Реал Мадрид. Докато всички се чудеха защо официалната му към този момент приятелка Ирина Шейк не присъства на церемонията по връчване на „Златната топка”, Лусия Вилалон е била жената до наградения горд футболист. Журналистката публикува в Twitter снимка, на която е до Кристиано Роналдо в самолета след церемонията в Цюрих.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net