Бившият приятел на Бритни Спиърс убит край Кабул

18-01-2015

Талибаните в Афганистан свалиха с ракета хеликоптера на Джон Съндал, бивше гадже на Бритни Спиърс. 44-годишният пилот беше упора на Бритни по време на нейната битка с дрогата.

Трагедията се случила миналата седмица. Ракета ударила хеликоптера на Джон Съндал, докато летял с хеликоптер близо до Кабул, където работи.

Според източник, близък до Спиърс, новината съсипала певицата.

Съндал и Спиърс се срещнаха през 2007 г. на сбирка на „Анонимните алкохолици” и за кратко бяха гаджета. От доста интервюта от онова време става ясно, че пилотът е помогнал на Бритни по време на един черен период от живота й и я бил предупредил, че алкохолът ще я убие, ако тя не се откаже от пиенето.

Връзката им продължила едва няколко месеца, но въпреки раздялата приятелството между двамата останало. Съндал работи от миналата година в Афганистан, където често вози с хеликоптер до и от зоната на конфликта сановници.

Спиърс, която има двама сина- Джейдън Джеймс (8 г.)ВВ и Шон Престън (9 г) от бившия си съпруг Кевин Федърлайн, подготвяла официален коментар за гибелта на Съндал. Трупът му бил върнат в Щатите и погребан с будистка церемония в Лос Анджелис, информира БГНЕС.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net