Как протича визитата на Уилям и Катрин в Ню Йорк

09-12-2014

Вече трети ден принц Уилям и съпругата му Катарин са на официално посещение в Ню Йорк Сити. В понеделник те направиха визитаа в Белия дом, а вечерта отидоха на баскетболен мач.

Там кралските особи бяха поздравени от Бионсе и Джей Зи. Знаменоските стояха едни срещу други по време на срещата между Кливланд Кавалиърс и Бруклин Нетс.

Двойките си разменили любезности в паузата между третата и четвъртата четвърт на играта. Бионсе и Джей Зи първи станали от местата и отишли да поздравят херцозите на Кеймбридж.

След края на мача кралската двойка се запозна с голямата звезда на „кавалерите” ЛеБрон Джеймс. Той им подари екипи с надпис „Кеймбридж” и такъв с надпис „Джордж” за техния първороден син.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха в Ню Йорк на 7 декември. Те се настаниха в луксозния хотел в Манхатън – „Carlyle“ в апартамент с изглед към „Сентрал парк”. Вчера Уилям се срещна и с президента Барак Обама в Белия дом.

Кейт и Уилям предприеха презокеанското пътуване въпреки бременността на херцогинята. Те все пак решиха да оставят принц Джордж у дома в Лондон, въпреки че обикновено го взимат със себе си, когато пътуват в чужбина.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net