Звездата на Фарел Уилямс грейна на Алеята на славата

05-12-2014

Фарел Уилямс, автор на световния хит “Happy”, откри в четвъртък своя звезда на „Алеята на славата” в Лос Анджелис, описвайки музиката като гръбначния стълб на живота си.

„Фарел е гений, музиката му оказва влияние върху живота на толкова много хора”, каза телевизионната звезда Елън де Дженерис по време на церемонията в Холивуд, цитирана от БГНЕС.

Изпълнителят на хита “Get Lucky” на Дафт Пънк и композитор на “Blurred Lines” на Робин Тик (Robin Thicke), или съавтор на “Rock your body “с Джъстин Тимбърлейк, след това взе думата и каза, че е изключително благодарен за тази чест.

„Аз, който съм роден във Вирджиния Бийч, нямах и представа докъде ще ме доведе любовта към музиката”, каза 41-годишният певец.

Уилямс има продадени 100 милиона копия от песни, 10 милиона само за “Happy”, която му донесе номинация за Оскар за саундтрака на филма 'Аз, проклетникът 2'.

Той има и седем награди Грами, най-високото отличие в музикалната индустрия, включително и за дългогодишната си съвместна работа с Чад Хюго.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net