Кейти Пери: Имаше моменти, в които мислех за самоубийство

12-11-2014

Кейти Пери разкри драматични моменти от личния си живот. Актрисата сподели, че след развода си с Ръсел Бранд е изпаднала в дълбока депресия и дори е обмисляла самоубийство.

„Беше много тъжно, имах много мрачни мисли, но никога не предприех действия, за щастие. Понякога хората са заслепени от твърде силните емоции”, каза Кейти. Тя се омъжи за комедийния актьор през октомври 2010, но през декември 2011 г. те се разделиха.

30-годишната певица издаде, че новата й песен “By The Grace Of God”, е своеобразна изповед на най-съкровените й страхове. „Това е първата песен, която написах в труден период. Тогава беше мрачен период за мен. Човек винаги се чувства сякаш само той преминава през такова нещо. После се появява песен, която сякаш е точно за теб и си мислиш „Господи, мога да премина през това”, казва певицата.

„Песните винаги отразяват моменти от живота ми. Мога да пиша само за себе си. Влагам „доказателства” в музиката си. Казвам на феновете си, че ако искат да знаят цялата истина за нещата, да слушат песните”, каза Кейти Пери преди време.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net