Мила Кунис и Аштън Кътчър станаха родители

02-10-2014

Мила Кунис и Аштън Кътчър станаха родители на момиченце. Актрисата е родила дъщеричката си в болница в Лос Анджелис на 30 септември вечерта.

За 31-годишната Кунис момиченцетo е първо дете, а за 36-годишния Къчър – първото собствено. Аштън е осиновител на трите деца на бившата си съпруга Деми Мур.

Подробности около раждането не се издават. Не се знае и името, на което са се спрели младите родители. Източник на US Weekly е потвърдил, че актьорското семейство е посрещнало здраво момиченце.

Преди седмици се появи информация, че Кунис предпочита да роди естествено и дори предпочита това да се случи в дома й в спокойна обстановка. Очевидно някои от плановете й не са успели да се осъществят.

Аштън Кътчър и Мила Кунис планират сватба за юли следващата година. Според посветени церемонията щяла да бъде в тесен семеен и приятелски кръг.

Актьорите започнаха да се срещат през 2012 г., като обаче предпочетоха да не афишират връзката си. След официалния развод на Кътчър с Деми Мур през ноември 2013 г, Кунис получи и предложение за сватба.

През февруари тази година те обявиха годежа си, а през март стана ясно, че ще стават родители.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net