Майкъл Дъглас навърши 70 години

25-09-2014

На 25 септември Майкъл Дъглас чества юбилей. Холивудската легенда навършва 70 години.

От 1969 година, когато синът на Кърк Дъглас изгрява на екрана, досега актьорът и продуцент се е превърнал в един от основните стълбове на съвременната киноиндустрия.

Майкъл е роден на 25 септември 1944 г. в Ню Брънзуик, щата Ню Джърси. Той е взел таланта си от двамата си родители актьори - кино-иконата Кърк Дъглас и на британската актриса Даяна Дил. Истинска известност Майкъл придобива със сериала „Улиците на Сан Франциско“ (1972-1977).

Ето един бърз поглед върху 70-годишния му живот:

#1 Майкъл Дъглас продължава да е женен за прекрасна млада жена, която също като него е родена в четвъртък 25 септември

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас споделят много общи неща, рождената им дата също е сред тях. Красивата британска актриса е родена в четвъртък 25 септември, но 25 години по-късно. Двамата се женят на 11 ноември 2000 г. Тази година претърпяха спад в отношенията си, но преодоляха кризата и продължават да са заедно.

#2 Той продължава да снима филми

Носителят на Оскар и в момента продължава да работи. Понастоящем той снима филма “Ant Man” на студията Marvel.

#3 Той продължава да се забавлява по детски

Ако съдим по снимките, публикувани в социалните мрежи, Майкъл Дъглас се наслаждава на забавленията с децата си. Но когато става въпрос за образованието на 13-годишния Дилън и 11-годишната Сайръс, бащата се отнася сериозно. Той дори получи приз от училището на децата си.

#4 Той няма никакъв проблем да си пусне брада

Майкъл Дъглас ни зарадва с нов имидж. Заради ролята, която ще изиграе във филма “Ant Man”, 70-годишния актьор си пусна впечатляваща брада.

Смятаме, че много му отива!

Майкъл Дъглас е направо неудържим! Пожелаваме му Честит рожден ден!

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net