Бранджелина показаха снимки от сватбата си

02-09-2014

БрадВ Пит и Анджелина Джоли се ожениха на дискретната церемония в семейното си имение - Шато Миравал във Франция. Сватбата се състоя на 23 август в много тесен кръг.

Десетина дни след събитието, дойде и отговорът на най-задаваният въпрос – каква рокля е избрала Джоли за голямото събитие.

От снимките, публикувани в списание “People” става ясно, че Джоли е предпочела класическа визия, но не съвсем. Воалът и гърбът на роклята са „изрисувани” с творби на шестте и деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците и Нокс и Вивиян.

Роклята на актрисата е дело на Луиджи Маси от модна къща „Версаче”. Той е и създателя на специалноя воал.

„Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми', разкри Джоли в интервю за списание “People”.

Младоженецът пък е бил облечен в семпъл костюм, но взел назаем една от вратовръзките на синовете си, тъй като забравил своята. „За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство”, споделят Пит и Джоли пред изданието.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net