Джей Зи се е съсредоточил върху това да запази брака си

12-08-2014

Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе. Рапърът е решен да докаже любовта си, въпреки слуховете за развод.

„Има слухове за развод и понякога на турнето беше много напрегнато. Бионсе разчита много на майка си и на сестра си, тъй като те са много близки”, разкри запознат източник пред сайта E! News, цитиран от БГНЕС.

„Джей иска всичко да върви добре и се опитва да убеди Бионсе, че не иска развод. Подарява й цветя, постоянно й изпраща есемес-и, в които й казва, че я обича. Прави всичко възможно”, допълва източникът.

Двойката, която завърши турнето си на 6 август в Сан Франциско, ще пътува до Париж през септември за два концерта и иска да запази колкото се може по-професионални отношения. „Когато са на турне, работата е на първо място. Те са професионалисти и опитват да се държат колкото се може по-професионално', разказва запознатият източник.

Според слуховете двойката, която има 2-годишна дъщеря Блу Айви, е отседнала в имението на добрата им приятелка Гуинет Полтроу в Лос Анджелис през лятото, тъй като то им осигурява уединение.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net