Горещо с Николета Лозанова?

24-07-2014

След като Венета Райкова обяви, че през следващия телевизионен сезон няма да води емблематичното предаване „Горещо”, тръгнаха слухове, че Николета Лозанова ще заеме мястото й в Нова телевизия.

Половинката на Валери Божинов разбира се не пропусна момента и разбуни духовете със статус във Facebook. „Ето това е новото ми ГОРЕЩО русо” написа тя под една от снимките си, на които демонстрира новия цвят на косата си. На кадъра водещата на папарашкото предаване „Поверително от NL” е направила с две ръце буква V - знака на победата.

Макар подобна новина да остава непотвърдена, веднага започнаха догадки, че предстоят рокади в родния ефир.

Венета Райкова беше водещ на светкото предаване на Нова телевизия в продължение на десет години. През последната конкуренция й правеше шоуто на Николета Лозанова. Преди дни Венета оповести официално, че от тази есен приключва ангажиментите си в „Горещо”. В профила си във Facebook тя написа следното: „Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече „Горещо”. Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам. Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде - ще видите през септември.”

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net