Растат ли миглите?

26-02-2014

Дългите мигли са мечта на всяко момиче. За съжаление обаче, постигаме някакъв резултат само с добра спирала. А онзи естествени изящни и дълги ресни си остават непостижима задача.

Оказва се, че има натурални методи, които се отразяват добре на растежа на миглите и техния добър вид. Сред тях разбира се трябва да добавим правилния хранителен режим, почистването на грима преди лягане и ежедневния прием на хранителни добавки, като магнезии и желязо.

Друг начин е миглите да се подхранят локално с натурални масла и балсами:

Вазелин

Намерете четка от спирала, която не ползвате и я почистете добре. Трябва да се премахнат всички следи от спирала, затова използвайте сапун и имайте предвид възможните последствия от черните багрила.

Използва се бебешка пудра, която се разнася по цялата четка. С помощта на четката, върху миглите се нанася натурален вазелин. Процедурата се прави ежедневно и търпеливо. Разликите ще установяват след няколкоседмично третиране.

Балсам за устни

Балсамът за устни може да се използва, за да станат миглите извити и лъскави. Този метод ще им даде възможност да растат.

Имайте предвид, че балсамите с добавки и аромати ще дадат по-добър резултат от натуралните такива.

Балсамът се нанася на миглите, като се започва от вътрешността на окото, към краищата. Всяка мигла трябва да бъде третирана.

Този метод се прилага преди лягане. Ако се налага използвайте маска за сън, за да не се изтрие балсама.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net