Топ тенденции в модата през настоящата година

05-03-2017

Седмицата на модата в Париж е в разгара си и в рамките й са очертаха някои доста интересни тенденции за следващия сезон.

На модния подиум дефилират както „обичайни заподозрени“, така и неочаквани акценти в модерната визия. Според експертите през есента ще наблюдаваме бум на шапките – от чалми до кожени барети от черна пантера на Диор. Американецът Рик Оуенс дори е създал серия от корони и воали.

Хитови ще са и испанските шапки от черен филц и японските – с много, много пера, подчертава БГНЕС.

Като супермодерни се отличават и овърсайз дрехите. Палта, пуловери, ризи и т.н., които очевидно са много над размера ни, ще продължат да шестват по улиците. Голяма заслуга за този тренд има Келвин Клайн.

Дизайнерите залагат и на другата крайност – тотален акцент върху женския сексапил. Предпочита се блестящата кожа и по-прилепнали дрехи, които „ласкаят“ женските форми – тенденция наречена „завръщане към секса“. Отново ще е модерно да акцентираме на извивките си и да намекваме какво се крие под тоалета.

Други моделиери залагат на унисекс колекции, които са едновременно стилни и удобни. Според специалистите особено добре в тях ще се чувстват еманципираните дами.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net