Бионсе облече рокля на български дизайнери в новия си клип

07-03-2016

За новия си клип към песента “Formation“ Бионсе облече рокля на българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов. Тоалетът е впечатляваща дълга черна рокля с голи рамене и цепка отпред.

Моделът е изработен специално за певицата. Дизайнерите се похвалиха със снимка на скицата, по която са направили роклята.

„Честито! Бионсе в “On Aura Tout Vu“ в новото й видео “Formation“. Външният й вид е фантастичен”, написаха те в Instagram.

Във Франция Стоянова и Самуилов са много популярни - работата им е добре призната и са големи звезди. „On Aura Tout Vu“ е името на бранда им - френски идиом, който означава „Въобразявате си, че сте видели всичко“, пише „24 часа“. В модния бизнес са от 15 години, когато създават компанията си заедно с португалския бижутер Андре де са Песоа.

Преди две години почти сходен тоалет като този на Бионсе, но в бял цвят и с поло яка, облече и австрийският изпълнител Кончита Вурст, който спечели Евровизия през 2014 година. Тогава роклята бе от колекция висша мода на българските дизайнери. Техни дрехи са носили още Мадона, Лейди Гага, Ники Минаж и Кайли Миноуг.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net