Най-добрите и най-лошите модни решения на Met Gala 2015

05-05-2015

Met Gala е най-мащабното и най-бляскавото мероприятие, може би след Оскарите. Неговата домакиня - главната редакторка на Vogue Ана Уинтур, всяка година посреща светските личности в музея „Метрополитън” (Metropolitan Museum of Art).

Тази година гала вечерта се проведе под мотото: „Китай: През огледалото”. Китайската естетика беше и един от основните вдъхновители за звездите, които минаха по червения килим в целия си блясък.

Някои от тоалетите от вчерашната вечер определено ще си останат куриози за вечни времена. Една от издънките спретнаха три дами, които обикновено са известни с безпогрешните си избори – Дженифър Лопез, Бионсе и Ким Кардашиян. Макар и да се бяха спрели на различни дизайнери и трите се появиха полупрозрачни рокли, които скриваха само част от тела им посредством декорации от камъни и маниста.

Риана с нейната гигантска жълта рокля, с която интернет потребителите я оприличиха на „Голямото пиле” от „Улица Сезам”, дълго време ще бъде одумвана.

Добър пример даде Сара Джесика Паркър с внушителен тоалет, напомнящ царствени кимоно. Черната копринена рокля е дело на H&M. Тя беше допълнена от шлейф с избродирани макове върху него и голям аксесоар на главата, напомнящ корона от пламъци.

Домакинята Ана Уинтур нямаше как да остане незабелязана. Модният гуру се появи в музея в оранжево-червен флорален тоалет. След нея се появи и дъщеря й Бий Шафер, която за малко да засенчи известната си майка с изящна рокля с апликации с черешови цветове и жерав с разперени криле.

Сестрата на Бионсе Соланж Ноулс беше глътка свеж въздух с неповторимата си къса рокля. Целият й тоалет наподобяваше ветрило – вдъхновен от китайката култура и същевременно модерен.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net