Принцесите на бала

24-02-2015

Два дни след като бяха раздадени Оскарите, а световните знаменитости минаха по червения килим, коментарите не стихват. Както и не секват всякакви класации от типа най-бляскавите тоалети, най-големите модни гафове, най-запомнящите се реакции от Оскарите и т.н.

И ние решихме да подредим списък с дамите, които бяха сред най-добре изглеждащите в нощта на 22 януари.

Принцесите бяха много, но някои определено нямаше как да останат незабелязани. Лейди Гага беше една от тях. Облечена в сребристобяла рокля, комбинирана със странни червени ръкавици, певицата падна жертва на множество нападки. Според по-голямата част от аудиторията ръкавиците й напомнят гумени домакински пособия за чистене.

Въпреки странното си облекло, Лейди Гага всъщност направи същинско шоу с изпълнението си, като дори се просълзи на сцената, а публиката й стана на крака.

Изгряващата звезда Дакота Джонсън се нареди сред добрите примери. Актрисата от „Петдесет нюанса сиво” мина по червения килим в компанията на майка си Мелани Грифит. Червената и рокля и прибрана в опашка коса бяха малко семпли на фона бляскавата церемония и пищните тоалети на останалите, но пък на младата Дакота този стил много й отива.

Шоколадовата Лупита Нионго, която се слави с добрия си вкус, беше заложила на рокля обшита с шест хиляди перли. Тоалетът й не се прие еднозначно. Много от феновете на актрисата, носителка на Оскар, не одобриха роклята й, създадена от дизайнера Франциско Коста.

Нямаше как да не забележим, че дълбоките деколтета определено бяха тенденция на тазгодишното шоу. Дженифър Лопез, Скарлет Йохансон, Криси Тейгън, Марго Роби са само част от дамите, които заложиха на предизвикателната визия.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net