Най-горещите звезди над 35 години

07-06-2013

Холивудският идол Анджелина Джоли скоро (на 4 юни) навърши точно 38 години и изглежда по-добре от всякога, няма как да не го отбележим. Покрай личните й емоции, човек би помислил, че ще бъде напрегната, но тя изглежда по-освободена и по-одухотворена от всеки друг път. Зрялостта много й отива.

Това ни провокира да се замислим, кои са другите звезди над 35-годишна възраст, които изглеждат по-изкусителни с течение на времето.

Памела Андерсен се радва на известност и секси фигура, независимо от възрастта си. Наскоро направи провокативна фотосесия по бански костюм за бразилското издание на Vogue и изглежда превъзходно за 45-те си години. Пам е в същата форма, както от дните на 'Спасители на плажа'.

Друга зашеметяваща звезда над 35 е Рийз Уидърспун. Носителката на Оскар навърши 37 години и е харизматична и блестяща както никога досега.

Няма как да пропуснем в този списък 46-годишната Холи Бери. Бременната за втори път актриса изглежда на не повече от 30.

Дженифър Анистън скоро влезе в заглавията, като стана ясно, че ще изиграе ролята на стриптизьорка в следващия си филм, 'We’reThe Millers'. Ще видим 44-годишната  актриса в една неприлична роля, но не можем да отречем, че тя определено ще изглежда добре докато го прави.

Титулувайки Дженифър Анистън и Анджелина Джоли като неустоими изкусителки на средна възраст, няма как да не отдадем дължимото и на техния общ знаменател - Брат Пит. Ще отбележим, че 49-годишният Пит продължава да е един от най-привлекателните и обичани мъже в Холивуд.

Джони Деп е другият 49-годишен любимец на жените, който не дава признаци на остаряване. Жизнеността и характерната му магнетичност не го напускат, напротив стават все по-отчетливи.

Коя според вас е най-горещата звезда над 35?

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net