Визия като за Грами...

09-02-2015

Тоалетите, които звездите носеха на червения килим тази година предизвикаха само полюсни мнения. От Мадона, която се появи в бурлеска боди до Фарел Уилямс - със сако и бермуди и Сиа, чието лице беше скрито под огромна перука, всеки успя да постигне целта си – да скандализира.

Риана не остана по-назад. За разлика от традиционно сексапилните й тоалети за събития, този път беше заложила на нещо доста по-сладникаво. Тъмните рокли по тялото, Рири замени с бухнала – свръх огромна, и твърде розова пола. Визията й не беше приета еднозначно от феновете. Някои одобриха решението й, а други я оприличиха на захарен памук. ШоколадоватаВВВВВ звездаВВВВВ дори оглави класацията на списание “People” за най-лош тоалет от вчерашната церемония.

Фарел Уилямс предпочете бермудите, с папийонка в тон с тях, без коронната му шапка.

Провокативния тоалет на Мадона разтърси червения килим. Тя се появи в дантелен корсет, ботуши над коляното и двувърха шапка, наподобяващи на елементи от трубадурски костюм. Костюмът беше автентичен „Живанши кутюр”, с автор Рикардо Тиши.

Тюркоазената рокля „Ели Сааб” на Тейлър Суифт, съчетана с цикламени обувки се хареса на едни, а за други беше повод за подигравка. Сребристи тоалети избраха Лейди Гага и Кейти Пери. „Искам да блестя като диамант”, коментира визията си Пери, която беше облечена от Зухаир Мурад, а косата й имаше ярък лилав цвят.

Бионсе този път заложи на черното. Елегантната й рокля „Проенза Скулър” беше с дълбоко остро деколте и шлейф. Ариана Гранде беше с бяла рокля „Версаче” със сребриста украса и изрязан гръб. Певицата беше с характерната за нея висока опашка.

Ники Минаж беше облечена в черна рокля „Том Форд”, като деколтето й стигаше до кръста. Том Форд облече също Дженифър Хъдсън в зашеметяваща бяла рокля без презрамки.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net