Дита фон Тийз представи бельо за млади майки

30-07-2014

Да си го кажем направо – през първите месеци на майчинството, жените определено не са в най-добрата си форма. Между кърменето, къпането и смяната на памперси не остава време, в което майката да се погрижи за външния си вид. Сексапилът е първото, което оставяме да си замине.

Очевидно и модната икона Дита фон Тийз смята, че младите майки имат нужда от разкрасяване. Кралицата на Бурлеската създаде и представи специална секси и практична колекция бельо за майки.

Екстравагантната танцьорка, която все още не е станала майка, обедини сили с компанията Destination Maternity, за да създаде лимитираната колекция Von Follies. Удобството и практичността бяха на първо място, когато създавахме моделите, казва Дита.

„Елегантното бельо е много прост начин да създадем моменти на красота и лукс всеки ден. Защо една млада майка да не се чувства красива в красиво бельо”, казва тя. „Колекцията, която създадох с Destination Maternity, улавя духа на ретро блясъка, като същевременно вдъхва увереност и е много практична за ежедневна употреба от една млада майка”, допълва Дита, която не за първи път създава модели бельо.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net