Модната икона Риана се появи полугола на събитие

05-06-2014

Риана получи приз за „Модна икона”, но церемонията в Ню Йорк ще се запомни и с факта, че певицата се появи на сцената в шокиращ прозрачен тоалет.

Риана се яви в прозрачна сребриста рокля, плътно лепнала по тялото й. Според журналистите, отразили събитието, тоалетът на певицата е бил най-сексапилният. Всъщност тя бе сложила рокля тип „рибарска мрежа”, създадена от личния й дизайнер Адам Зелман.

Наградата на Съвета на Модните дизайнери на Америка (CFDA) се възприема като „Оскар за модата”. Тази година с нея бяха удостоени Джоузеф Алтуара („Най-добър дизайнер на женско облекло”), Дао-И Чу и Максуел Осбърн („Най-добри дизайнери за мъжко облекло”), Ашли Олсън и Мари-Кейт Олсън („Най-добри дизайнери на аксесоари”), Шейн Габие и Кристофър Питърс („Награда на Сваровски за женски дрехи”), Тим Копънс („Награда на Сваровски за мъжки дрехи”), Ирен Нювърт („Награда на Сваровски за аксесоари”).

Легендарната тъмнокожа манекенка от 70-те години Бетън Хардисън получи специална награда „Елеонор Ламбърт”, ветеранката на модата Рут Финли бе удостоена с наградата на Съвета на директорите, а американският дизайнер и режисьор Том Форд получи приза „Джефри Бина” за принос в развитието на модата”.

Освен това белгийският дизайнер Раф Симонс стана носител на наградата „Най-добър чуждестранен дизайнер”, а стилистът Пол Кавако бе удостоен с наградата „Евгения Шепърд”, информира БГНЕС.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net