Травма на Джони Деп в центъра на делото му срещу в. "Сън"

19-03-2020

Как американският актьор Джони Деп е изгубил върха на средния си пръст се оказва ключ в делото за клевета, което той е завел срещу британския в. 'Сън', предаде Би Би Си. 

Актьорът съди издателя News Group Newspapers (NGN) за статия от 2018 г., според която той бил груб и упражнявал насилие спрямо бившата си съпруга Амбър Хърд, която също е актриса. 

На предварителното слушане тази седмица вестникарската група обяви, че той е претърпял нараняване по време на 'ярост, предизвикана от алкохол и наркотици, към Хърд' през 2015 г.

Той обаче твърди, че пръстът му е пострадал, когато тя го е замерила със стъклена бутилка.

Двойката се среща през 2011 г., сключи брак през 2015-а, а две години по-късно уреди развода си в съда. 

Амбър Хърд, която дава доказателства в подкрепа на 'Сън', обвини бившия си съпруг, че е сграбчил, блъскал и душил по време на почивка в Австралия. Според нея Деп 'сериозно наранил пръста си, отрязвайки върха му', когато разбил телефон в стена. 

Но Джони Деп твърди, че Хърд го е замерила със стъклена бутилка, която се счупила и наранила пръста му, а след това си загасила цигарата в дясната му буза. 

По-рано актрисите Пенелопе Крус и Уинона Райдър публично защитиха Деп и в писмени становища изразиха изненада и шок от твърденията, че той бил груб и упражнявал насилие.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net