Дженифър Анистън стана на 50

11-02-2019

Дженифър Анистън отпразнува 50-ия си рожден ден. На партито по случай юбилея присъстваха бившия й съпруг  Брат Пит, Гуинет Полтроу, Джон Мейър, Кейти Пери, Орландо Блум и още много звезди.

'Не мисля, че животът спира след 50. Ако не друго, то става все по-вълнуващо. По някаква причина не почитаме или не отдаваме уважение на стареенето. Това е нещо, което разглеждаме като отрицателно, и все пак всеки един човек на тази планета го прави. ... Не разбирам защо не е нещо, което се празнува, защо има някаква дата на изтичане на това кой си като човек, който си струва да бъде видян и история, разказвана за теб. ' – каза Анистън пред Glamour през 2017 г.

Тя става известна в средата на 90-те години на миналия век в ролята на Рейчъл Грийн в популярния американски комедиен сериал „Приятели”. За превъплъщението си в Рейчъл печели „Еми“, „Златен глобус“ и „Наградата на гилдията на актьорите“. 

Дженифър Анистън има и десетки роли в киното. Сред най-известните ленти с нейно участие са „Коледно парти“, „Денят на мама“, двете части на „Шефове гадняри“, „Семейство Милър“, „Жена назаем“, „Отстреляй бившата“, „Пълно за празно“, „Той не си пада по теб“, „Марли и аз“, „Раздялата“, „Хората говорят“, „Извън релси“, „Всемогъщият Брус“.

От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net