Ако накажат мъжа ви в службата, това може да е признак,че ви изневерява

11-10-2019

Малки промени в поведението на партньора могат да издадат, че той изневерява, например, ако започне да крие телефона си. Накажат ли го в службата обаче, тази вероятност значително се увеличава, съобщи в. 'Мирър'.

Изследване на списанието на Американската академия на науките анализира поведението на мъже, работещи като полицаи или финансисти, за да потърси връзката между проблемите с дисциплината и личния живот. След това психолозите потърсиха информация за тези хора в сайта за запознанства на семейни 'Ашли Медисън', чийто лозунг е 'животът е кратък, започнете извънбрачна връзка'. Въпреки обещанията за дискретност, сайтът се оказа жертва на хакери през 2015 г. и данните за 36 милиона потребители станаха публични.

Четири неща, които не трябва да споделяте с приятелките си
 
Психолозите са сравнили мъжете от всяка професия с контролна група без наказания. Данните за полицаите разкриха, че извършилите служебни нарушения два пъти по-често имат платен акаунт в 'Ашли Медисън', в сравнение с дисциплинираните служители на реда.

Психолозите твърдят, че резултатите са статистически много значими и подобни модели са установени и сред други професии. Те заявяват, че повечето хора правят грешки някога през живота си, но изследването дава 'убедителни доказателства', че поведението в службата е свързано с поведението в личния живот.

Мъжете изневеряват по-често след раждането на първото дете
 
'Това потвърждава класическото становище, че добродетели като честност и вярност влияят върху мислите и действията на човека в различни ситуации и контекст', твърдят изследователите.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net