Свети Валентин за всеки джоб

11-02-2019

Празникът на влюбените вече е на прага ни, а идеите как да го прекараме (и то с ограничен бюджет) все не идват…

Ако и вие като нас смятате, че подаръците и скъпите ресторанти не са толкова важни колкото споделеното време с любимия, то вижте как да разнообразите традиционната вечеря. Има как да създадете романтична атмосфера така че направите празника незабравим. Вижте няколко начина за това.

Изненадайте половинката с любовен e-mail на служебната поща

Излейте цялата си душа в писмо! Вашият любим определено ще го оцени високо, а да не говорим колко специален ще го накарате да се почувства и то на работното му място.

Оставете му любовни бележки навсякъде у дома

Купете си пакет картички и напишете на тях различни причини, заради които обичате вашия човек. Тях поставете на различни места у дома, а след това само наблюдавайте реакциите на мъжа си.

Това моята кола ли е!?

С червило нарисувайте сърца, напишете мили обръщения и любовни думички на прозорците и огледалата на автомобила му. Ако този подход ви се струва твърде агресивен, то просто разпръснете малки хартиени сърчица, целувки и т.н по седалките на возилото без партньора ви да подозира.

Пикник у дома

Ако нямате средства за романтична вечеря навън, то направете си пикник на пода у дома. Запалете свещи, постелете меко одеяло на пода и пуснете тиха романтична музика. Осигурете си вкусна храна и вино и празникът в романтична атмосфера е подготвен.

Оригинален подарък

Не е толкова трудно да направите скъп подарък със собствените си ръце. Дарете различния преживявания, които ще зарадват половинката ви. Но ги поднесете под формата на любовни купони, които могат да бъдат използвани по усмотрение на притежателя.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net