Харисън Форд представи петия филм за Индиана Джоунс

12-09-2022

Актьорът Харисън Форд представи петия филм за Индиана Джоунс на изложението D23 на 'Дисни', организирано близо до Лос Анджелис, съобщиха АФП и Ройтерс. 

Около 6000 души аплодираха на крака 80-годишния актьор.

'Много съм горд да кажа, че е фантастичен - заяви Харисън Форд, видимо много развълнуван. - И ето една от причините', посочи той другата звезда във филма - Фийби Уолър-Бридж.

'Да следваш този тип е изтощително', отговори тя.

Харисън Форд каза, че за последен път се изявява в ролята на Индиана Джоунс. Филмът, чието заглавие още не е обявено, ще бъде пуснат по екраните на 30 юни 2023 г. В него участват също Мадс Микелсен, Тоби Джоунс и Антонио Бандерас. За първи път режисьор не е Стивън Спилбърг, а е Джеймс Манголд.

'Лукасфилм' показа тийзър на популярния си космически сериал 'Мандалорианецът'. На презентацията присъстваха актьорите Педро Паскал, Джанкарло Еспозито, Кейти Сакхоф.

Зрителите можаха да се потопят и в триизмерния свят на 'Аватар: Природата на водата' - дългоочакваното продължение на филма на Джеймс Камерън.

Анджела Басет и Уинстън Дюк бяха сред представилите 'Черната Пантера: Уаканада завинаги', който ще бъде пуснат по екраните през ноември. Още не е ясно как създателите му се справят със смъртта на Чадуик Боузман, починал от рак през 2020 г. В надписите пише, че той е починал и изглежда сестрата на героя Шури (Летисия Райт) може да е следващата Черна Пантера.
'Трябваше да сме на нивото му, което е изключително - каза Басет. - И успяхме'.

Изложението на 'Дисни', което се провежда на две години, беше прекъснато от пандемията. На новото издание се стекоха фенове от цял свят.

 

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2023 Tvoia.Net