Тейлър Суифт с най-престижната награда на "Епъл Мюзик"

20-11-2020

Тейлър Суифт, Лил Бейби и Роди Рич са сред носителите на вторите годишни награди 'Епъл Мюзик', съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

30-годишната изпълнителка беше обявена за автор на песни на годината. Победата на Тейлър Суифт идва с подкрепата на албума ѝ 'Folklore', който покори върха в албумния чарт на 'Епъл Мюзик' и постави рекорд за най-стриймван албум в деня на излизането си.

'Да спечелиш наградата за автор на песни в която и да е година е вълнуващо. Тази година обаче отличието е по-специално, тъй като благодарение на писането на песни в изолация запазих връзката си с феновете. Дължа огромна благодарност на почитателите, които ми помогнаха да продължа напред тази година, както и на всички от 'Епъл Мюзик', сподели Тейлър Суифт.

Големият победител на наградите на технологичния гигант е рапърът Роди Рич, който спечели две отличия - за песен на годината за 'The Box' и за албум на годината за 'Please Excuse Me for Being Antisocial'.

След шеметния си възход към славата през 2020 г., рапърката Megan Thee Stallion спечели приза за пробив на годината.

Рапърът Лил Бейби беше обявен за изпълнител на годината.

Честването на наградите 'Епъл Мюзик' ще започне на 14 декември със седмица на специални изпълнения, прояви за фенове, интервюта и други събития.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net