Какви майки са Кейт и Меган

07-12-2021

Експертката по подителство Джо Остин разкрива ексклузивно пред британския 'Екпрес' любопитни подробности за различния родителски подход на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Джо има 30-годишен опит като преподавател и образователен консултант в частното училище Tayberry Tuition and Consultancy.

'Кейт очевидно е под натиск да възпитава бъдещ крал - какъвто имаше и върху кралица Елизабет Втора и принцеса Даяна', казва Остин.

'Но като човек, който е имал 'нормално' детство далеч от вниманието на обществеността и аристокрацията, Кейт иска да гарантира, че децата й ще бъдат здраво стъпили на земята', допълва тя.

'В миналото Кейт е говорила за прекрасните си спомени от детството. Тя иска да е сигурна, че децата й ще имат същите хубави спомени, когато пораснат', казва Джо.

'Кейт сподели в подкаста 'Щастлива мама, щастливо бебе' (Happy Mum, Happy Baby), че прекарват възможно най-много време навън като семейство. Освен това те се опитват да имат колкото се може повече приключения, когато са заедно и единият от двамата родители не е зает с кралските си ангажимент', допълва Остин.

'По всичко изглежда, че Меган е много по-протективен родител. Тя иска децата й да получат възпитание възможно по-далече от светлината на прожекторите', казва Джо.

'Подобно на Кейт, Меган също цени стойността на това да прекарват времето си навън и да се забавляват - както може да се види от кокошарника им в Лос Анджелис, за който се грижат с любов', допълва тя.

Кейт и Уилям наеха бавачката Мария Тереза Турион Борало от колежа 'Норланд' - това се случи през 2014 г., когато принц Джордж беше само на осем месеца. Ето как Джо коментира дали Меган и Хари ще имат нужда от подобна помощ в дома си в Монтесито, Калифорния.

'Очаква се, че Меган ще има нужда от някаква помощ в къщата с децата си. Особено с разнообразието от ангажименти, които тя и съпругът й Хари имат като част от благотворителната им дейност', допълва тя.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net