Австралиец се озова в болница след нападение на овца

01-02-2021

Австралиец е озова в болница с предполагаеми гръбначни травми, след като стана жертва на яростно нападение...от овца, пише в. 'Дейли стар'.
Страховитият инцидент се е разиграл в ранните неделни часове в Кенебри, щата Нов Южен Уелс.

На този етап остава неясно с какво 43-годишният мъж, чието име не се споменава, е подразнил овцата, за да 'заслужи' гнева й. Известно е само, че животното го е блъснало яростно и мъжът се е ударил в дърво, преди да падне лошо на земята.

Скоро на мястото на инцидента са пристигнали парамедици, които са транспортирали мъжа в болница в Тамуърт с въздушна линейка. От болничното заведение съобщават, че състоянието му е стабилно.
'Пациентът се е намирал в стопанство в Кенебри, когато е бил блъснат от овца и се е ударил в дърво, след което е паднал лошо на земята.

Справянето с нападения на животни често е предизвикателство за парамедиците от съображения за собствената им сигурност. Те трябва възможно най-бързо да поемат пациента, като същевременно трябва да се уверят, че самите те не се излагат на риск да бъдат нападнати', казва инспектор Ребека Мед.

Това е вторият подобен инцидент в щата Нов Южен Уелс. Само преди няколко дни мъж е бил нападнат от коза и е получил травми на крака, докато се е разхождал в планината.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net