Ресторантьорската услуга "Вечеря в небето" е отново достъпна в Брюксел

22-09-2020

По-заможни членове на белгийското общество могат да си позволят лукса да вечерят на 50 метра над земята. В условията на нови мерки срещу коронавирусната пандемия в Брюксел и други градове бе възстановена иновативната ресторантьорска услуга „Вечеря в небето“.
Белгийците търсят различно кулинарно преживяване, което вече им е било предоставяно отпреди коронакризата, но сега е възстановено съобразно новите правила за безопасност.

Вечеря в небето е услуга, която предоставя богато гурме меню на 50 метра над земята в специално оборудвана платформа. Услугата е достъпна в 60 страни, след като стартира през 2006 г. Прочути шеф готвачи готвят изискани ястия от менюто в центъра на платформата, окачена на кран.

 
Стефан Керкхофс – изпълнителен директор на „Вечеря в небето“ 
„Вечеря в небето – версия 2.0 следващо поколение“ предлага 8 маси, като осем изолирани острова, които реално покриват 4 места. Клиентите седят в нещо като стъклен мехур, който е 100 процента коронаустойчив. 
 

Оригиналната платформа имаше капацитет от 22-ма души, които са разположени по периметъра ѝ, но сега в ерата COVID-19 трябват предварителни резервации за маси, на които могат да седнат до четирима клиенти. Което означава, че готвачите и сервитьорите ще имат повече пространство за маневриране.

„Вечеря в небето“ предлага три сесии – една за обяд и две за вечеря в следващите две седмици. Цената е 295 евро на човек, а 150 евро струват следобедните коктейли през уикенда. Клиентите могат да се насладят освен на вкусната храна, и на зашеметяващите гледки от въздуха.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net