Последният туит на Чадуик Боузман е най-харесваният в историята на Twitter

30-08-2020

В петък вечерта светът бе покрусен от новината за смъртта на известната филмова звезда от 'Черна пантера' - американския актьор Чадуик Боузман, починал на 43-годишна възраст след четиригодишна битка с рак на дебелото черво. Тъжната новина беше потвърдена от официално изявление, публикувано в профила на актьора в Twitter.

Съобщението, публикувано в петък, и потвърждаващо смъртта му, се превърна в най-четената публикация в историята на социалната мрежа, съобщи Twitter.

„Истински боец, Чадуик издържа през всичко това и бе част от филмите, които толкова много обичате“, се казва в съобщението. „От '42-ри', 'Капитан Америка: Войната на героите', 'Отмъстителите: Война без край' и 'Черната пантера', и още няколко, - всички те бяха заснети по време на и между безброй операции и химиотерапии“.

Откакто е публикуван в петък вечерта, туитът е спечелил 5,8 милиона харесвания. 'Това число,' - съобщават от Twitter, -'е най-високото в историята на социалната мрежа'.

Боузман, който придоби популярност с ролята си в „Черната пантера“, започна борбата си с рака през 2016 г. Здравето му в крайна сметка се влоши и той почина на 43-годишна възраст в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, заобиколен от най-близките си.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net