Адел с дебют като водеща, появи се като призрак (ВИДЕО)

26-10-2020

Певицата Адел се шегува с драстичното си отслабване, пя и се превъплъти в призрак по време на дебюта си като водеща на телевизионното шоу 'На живо в събота вечер' по Ен Би Си, съобщи Би Би Си.

Въпреки очакванията на почитателите си, че ще представи нов албум в предаването, Адел (32 г.) не го стори. Преди дни тя написа и в Инстаграм, че в предаването ще се концентрира изцяло върху ролята си на водеща.

Адел не е издавала албум от пет години, а предишната й поява по американска телевизия беше преди три години, на церемонията за наградите 'Грами' през 2017 г. Възходът на кариерата й в САЩ започна преди дванадесет години именно след гостуването й в 'На живо в събота вечер'.

'Знам, че изглеждам доста по-различно в сравнение с последния път, когато сте ме виждали, но всъщност причината са ограниченията заради Ковид-19. Трябваше да пътувам и се наложи да взема само половината от себе си и това е половината, която избрах да доведа', каза певицата, когато се появи в студиото.

Адел призна, че била много уплашена едновременно да води шоуто и да пее, но все пак запя по време на един от скечовете. В друг пък влезе в образа на призрак, а след това се превъплъти и в англичанка, тайно пристрастена към книги за оцветяване, която пита врачка какво бъдеще я очаква. 'Не виждам концерти през 2020 г. Само оцветяване', пророкува й гадателката, изпълнена от комедийната актриса Кейт Маккинън.

По време на деветдесетминутното шоу гост на Адел бе певицата, известна с псевдонима Хър.

Адел посвети епизода на шоуто на всички хора, които са първа линия в борбата срещу пандемията от новия коронавирус, част от тях бяха поканени да бъдат гости в студиото в Ню Йорк при спазване на социална дистанция.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net