Елън Дедженерис иска да се оттегли от шоуто си след обвиненията срещу нея

03-08-2020

Елън Дедженерис заяви, че се чувства „предадена” от хората, споделили отрицателни истории за нея, съобщи „OK! Magazine“.

62-годишната водеща, която бе наречена „най-жестокият човек“, заяви още, че иска да се оттегли от телевизионното си предаване „Шоуто на Елън Дедженерис“ заради неприятната реакция, с която се сблъска през последните няколко месеца.

Източник заяви, че Елън смята, че е „привилегия“ да се работи с нея и е ядосана на служителите си, както и на широката общественост, че я обвиняват в подобно поведение. 'Тя знае, че понякога може да бъде трудна', продължава източникът, 'но смята, че работи усилено и е изключително креативна и че е привилегия да работиш за нея и да бъдеш около нея.'

Елън смята, че „не може да продължи с шоуто“ след оплаквания от служители, обвиняващи го, че е „токсично“ място за работа.

Елън е домакин на шоуто от 17 години. „Истината е, че тя знаеше какво се случва, това е нейното шоу“, твърдят запознати.

Елън се извини на служителите в имейл, след като разследване разкри „недостатъци“ в „ежедневното управление на шоуто“. В имейл до персонала Елън заявява, че е „ангажирана да гарантира, че това няма да се повтори“.

„Всички трябва да сме по-внимателни относно начина, по който нашите думи и действия влияят на другите и се радвам, че проблемите на нашето шоу достигнаха до мен“, добавя тя.

Бивши подчинени масово обвиниха телевизионната водеща в тормоз и непоносими условия на труд.

Те са уволнявани по причини като отпуск поради смърт на роднина или неприсъствие на работа поради болест. А един от служителите е уволнен за „расово мотивирани обиди“.

Оказва се, че в шоуто на Елън има голямо текучество, тъй като никой не държи на служителите. Продуцентите били уверени, че винаги могат да намерят персонал, тъй като шоуто им е много популярно. В допълнение към Дедженерис, трима продуценти на шоуто бяха обвинени в създаване на 'отровна' атмосфера.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net