Гуинет се провали в опита да се храни с минимални средства

17-04-2015

Гуинет Полтроу призна, че се е провалила в опита си да набавя храна за себе си и семейството си в продължение на една седмица за 29 долара.

Актрисата призна, че закупените продукти били достатъчни само за четири дни, след които се предала и накупила пресни плодове, зеленчуци и пилешко.

„След тази седмица съм още по-благодарна, че имам възможността да осигурявам висококачествена и здравословна храна за децата си. Нека всички направим каквото е необходимо, за да се превърне това в основно човешко право, а не привилегия,” написа холивудската знаменитост в блога си.

Когато прие предизвикателството, наскоро наградената с Оскар актриса, бе осмяна в социалните мрежи. Менюто на красавицата включваше седем лайма, малко кориандър, кейл, лук, ориз, черен боб, яйца,магданоз и др.. Майката на две деца направи опит да живее със стойността на седмичните купоните за храна, давани на бедните американци, но очевидно не успя да пригоди бюджета към здравословния си режим на хранене.

„Не така пазаруват бедните и менюто им определено не съдържа такива здравословни храни. Мисля, че Гуинет не се справя с предизвикателството” коментираха нейни последователи в Twitter.

42-годишната звезда е известна с пристрастията си към здравословния начин на живот и разнообразното и пълноценно хранене. В личния си сайт актрисата дори споделяше как изразходва продуктите и рецептите, в които ги влага.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net