Сашка Васева бременна с трето дете?

26-03-2015

Сашка Васева, която през есента навърши 48 г., е бременна с третото си дете. Това съобщи тя самата с писмо до редакцията на в. „24 часа” в отговор на неверни клюки по свой адрес.

Васева опроверга твърденията на жълтата преса, че има любовник на име Георги и ще се разделя със съпруга си. Тя и бизнесменът Христо Бакърджиев са заедно вече 15 г. Имали проблемни отношения, но заради бременността ѝ решили да останат заедно.

„Да, наистина сме подали молба за развод. Още не е оттеглена, но ще го направим. Имахме и жалби един срещу друг, но ги оттеглихме. Карахме се за една кола”, обясни Васева.

Автомобилът, който станал плод на раздора, е на нейно име, но го карал мъжът й. Той правел нарушения, а тя трябвало да плаща глобите. Но щом разбрали, че ще имат дете, решили да загърбят дребните битови неразбирателства и да останат заедно.

„Така беше и с втората ми бременност. Пак щяхме да се развеждаме, но не го направихме заради бебето. Останахме заедно”, обяснява певицата. Тя и мъжът й са родители на 15-годишния Христо-Никола и 7-годишната Христина-Елена.

„Бременността ми е в много ранен етап, по принцип от суеверия все още не би трябвало да съобщавам новината. И нямах намерение, но като прочетох тези грозни неща по мой адрес...”, обяснява Сашка Васева.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net